Fruitteelt-lectuur in de aanbieding

Foto: kapelle.nieuws.qz0.nl

“SUMMERSALE” heet de snuffelweek die vanaf zaterdag 18 juli 2015 in het Fruitteeltmuseum van Kapelle plaatsvindt.

 

Lectuur
Om ruimte te maken voor nieuwe boeken en tijdschriften biedt het Fruitteeltmuseum een aantal dubbele boeken en tijdschriften te koop aan. Deze lectuur betreft onder meer een kleurrijk gebied van diverse zaken die met fruit en fruitteelt te maken hebben.

Helft van de prijs
Rubrieken met o.a. kookboeken, recepten, teelten, groot- en kleinfruit, rassenlijsten, gewasbescherming, bijenteelt en alles over tuinbouwonderwijs. Deze zijn aan te schaffen voor de helft van de prijs.

Andere aspecten
Ook zijn er naslagwerken zoals tuinbouwtijdschriften, reis- en gedenkboeken te vinden, maar ook kennis over o.a. bodem en bemesting, mechanisatie in de fruitteelt, plus andere aspecten zijn te vinden op de boekenmarkt.

Korting
Naast alles over fruit en fruitteelt worden ook bijzondere exemplaren uit de land- en akkerbouw te koop aangeboden, zoals vlinderkastjes en herbariummateriaal. Bij aankoop van 5 of meer exemplaren krijgt de koper ook nog eens 10 % korting over het totaal.

Gratis toegang voor Fruitboekenmarkt
Wie belangstelling heeft voor alles wat met de fruitteelt te maken heeft, kan dit aanbod toch moeilijk afslaan? Het Fruitteeltmuseum is open van maandag tot en met zaterdag van 11.00 – 17.00 uur. Entree € 6,- / Behalve voor de Fruitboekenmarkt, deze toegang is gratis.

 

Fruitteeltmuseum Kapelle
Annie M.G. Schmidtsingel 1
Kapelle
Meer informatie via www.fruitteeltmuseum.nl

Reacties

Cookieinstellingen