Inspiratieavond in Wemeldinge

Foto: Kerk Wemeldinge

Inspiratie krijgen door coachingslessen en interessante levenslessen door succesvolle mensen op 22 september in Wemeldinge

RemcoClaassen2015 Remco Claassen, de nummer 1 leiderschapscoach

Remco Claassen, de rebelse spreker die al jaren volle zalen trekt, komt naar Wemeldinge. Remco heeft een arsenaal aan kennis en brengt op deze avond inspirerende verhalen, anekdotes en theorieën, met als doelstelling om je beste IK te worden.

 

‘Wat zou je doen als je 10 miljoen wint?’ Iedereen heeft daar wel diverse gedachten over. Remco Claassen zal onder andere met de toehoorders van gedachten wisselen over talenten en passies, die we nog onvoldoende gebruiken in ons dagelijks leven.

 

Wim Anker, top-advocaat

Daarnaast spreekt Wim Anker, door collega-advocaten werd hij dit jaar uitgeroepen tot de meest gewaardeerde advocaat van Nederland. Wim wil ons in zijn verhaal laten delen in een vijftal levens- en ondernemerslessen.

Wim Anker laat zien wat passie voor een vak (zijn professie is strafrecht-advocaat) en voor je leven kan doen.

Twee inspirerende sprekers

Wie geïnspireerd wil raken door de nummer 1 leiderschapscoach van Nederland en geïnteresseerd is in de vijf (levens)lessen achter het succes van advocatenkantoor Anker & Anker moet zich snel inschrijven en mogelijk ook andere belangstellenden opgeven en meenemen.

Beperkt

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Er zijn 300 plaatsen beschikbaar en nu al hebben meer dan 100 belangstellenden zich aangemeld. Wees er dus snel bij. Wie de vorige sessie heeft meegemaakt, weet waarom. Lees dus ook maar eens het boeiende verslag, dat Caroline Houmes maakte naar aanleiding van de vorige sessie in januari van dit jaar.

Aanmelden:

Wie op deze avond aanwezig wil zijn, kan zich via deze link aanmelden of een email sturen naar info@allinsure.nl

 

Inspiratievond met Remco Claassen en Wim Anker

Dinsdagavond 22 september 2015 vanaf 19.00 uur

in de Maartenskerk, Kerkweg 5, Wemeldinge

Toegang is gratis, vooraf aanmelden is verplicht

Reacties