Jungle-Spektakel in Schore

Foto: Kapelle.nieuws.qz0.nl

Bewegend Kapelle organiseert jeugdevenement Jungle-Spektakel in Schore:

Jungle Spektakel, een grootse spelmiddag voor jeugd en jongeren vanaf 6 jaar uit Schore en omgeving

JungleSpektakelSchore2015A

 

Uit je dak gaan
Lekker springen, sjoelen, dollen, rennen en plezier maken met tientallen andere kinderen: een hele middag in en uit je dak gaan (wegens weersomstandigheden in de gymzaal) in Schore.

 

Organisatie
Elk jaar organiseert Bewegend Kapelle een spelmiddag speciaal voor de jeugd in Schore. Dit keer is het item: Jungle Spektakel, ook nu weer georganiseerd in samenwerking met evenementenorganisatie Qui Vive.

Springkussen vorig jaar: Circusfestijn

Nog groter, nog leuker
Was het vorig jaar al leuk met de circusmiddag: dit jaar is zelfs het springkussen nog groter, dus nog leuker. Op je sokken of op blote voeten mag je er helemaal op springen, koppeltje duikelen en jungliaanse toeren mee uitkramen.

Spelletjes
Daarnaast zijn er vele leuke diverse spelletjes (in een grote uitvoering) die kinderen kunnen spelen, zoals sjoelen, vier-op-een-rij, domino, jenga, memorie en nog meer.

Niet ergeren
En wat dacht je van het spel mensen-erger-je-niet. Er zijn vast wel ouders, die zich vroeger groen en geel hebben geërgerd aan dit spel, die kunnen je natuurlijk helpen en het spel vast wel enthousiast uitleggen. . . .

Ballonnen
Verder is een ballonvouwer aanwezig, die kan mooie vormen van opgeblazen ballonnen maken.

Speciale kleding?
Het mag wel, maar je hoeft geen speciale kleding voor deze middag aan te trekken, al is het natuurlijk wel leuk als je je kleding voor de gelegenheid weet aan te passen.

Vrij toegankelijk
Wat in een attractiepark niet kan, kan in Schore wel: je hoeft je niet speciaal aan te melden en de attracties zijn de hele middag gratis.

SchoreCircusfestijn2014F

Jungle Spektakel spelmiddag in Schore

Donderdagmiddag 27 augustus 13.30 – 16.30 uur

Voor jongeren vanaf 6 jaar – Toegang gratis

Locatie: Gymzaal, Nieuwe Kerkplein, Schore

Reacties