Impressie speelse Junglemiddag Schore

Foto: Kapelle.nieuws.qz0.nl

Welkome spelmiddag in laatste week van de schoolvakantie:

JungleSpektakelSchore2015

Zo’n dertig tot veertig kinderen konden zich donderdagmiddag 27 augustus kostelijk vermaken in de sportzaal van Schore. Omdat door weersomstandigheden (regen)  is uitgeweken naar een binnenlocatie, kon dat de pret niet drukken.

 

 

Colin van Koeveringe merkte op: “We hebben vanwege het weer maar besloten de spelen naar binnen te plaatsen. Daardoor konden we niet alle attributen, die we op het speelterrein wel zouden gebruiken niet uitpakken.”

 

Deze spelmiddag op de juiste middag uitkienen, blijkt wel een kwestie te zijn van goed plannen. Wanneer een paar maanden van tevoren de datum geprikt wordt, is het maar afwachten welk weer het zal worden.

 

Toch konden de kinderen uit Schore en omgeving zich goed vermaken op het springkussen, het maken van ballonnen, en de diverse spelletjes, die in de beperkte ruimte toch goed tot hun recht kwamen.

 

 

Als de komende week de scholen weer van start gaan, heeft de plaatselijke jeugd in Schore zich nog even kunnen uitleven in een laagdrempelig evenement waar elk kind welkom is en waar ieder plezier aan kan beleven.

 

Al heeft Schore misschien niet de faciliteiten van een stad of een groter dorp, toch valt een spelmiddag zoals deze zo te horen best wel in de smaak. Als het aan de Schoorse kinderen ligt: “Organisatie Bewegend Kapelle: Volgend jaar weer?”

 

Reacties

Cookieinstellingen