Kapelse Dagen 2015 – Intro Bulletin

Foto: Kapelle

Bij het laatste weekend van augustus horen tradioneel elk jaar: de drie Kapelse Dagen:

Donderdag 27 augustus, Vrijdag 28 augustus en Zaterdag 29 Augustus

Voor donderdag staat de traditionele kermis op het programma: 16.00 – 24.00 uur

Daarbij zijn de muzikale party-avonden (vanaf 21.00 uur) in Café de Herberg en HCR De Zwaan aan te bevelen. Kijk daarvoor op het dagprogramma van www.kapelle.nieuws.qz0.nl/dagprogramma

 

KidsrunKapelle2014B

 

Net als vorig jaar zal op vrijdagavond weer de Dikkebandenrace en de Herselman-loop, de sportloop voor groot en klein, voor vedettes en beginners, voor ouderen en jongeren plaatsvinden.

 

 

KapelleKoningsdag2014

 

Net als vorig jaar: Kermis (drie dagen), Op zaterdag: jaarmarkt, vrijmarkt, Ringrijden (ringsteken) in van der Biltlaan, demonstraties onder andere van Brandweer, Scouting Kapelle, muziekoptredens van verenigingen en muzikale avonden in horeca en op podia. 

Net als vorig jaar zijn bekende artiesten en populaire bands uitgenodigd: dit jaar komen: onder andere Jacques Herb, Lee Towers naar Kapelle, maar ook zijn er optredens van onze eigen ‘Evergreens’ big band en ‘Deze Zeeuwse Band’.DezeZeeuwseBand2015

 

 

 

 

Net als vorig jaar zal Kapelle.nieuws.qz0.nl t.z.t. op zaterdag elk uur een nieuw(s)-bulletin op internet plaatsen. Dat wil zeggen elk nieuw uur een nieuw bericht Met: a. wat is nu bezig in Kapelle, b. wat kunnen we het volgend uur verwachten, c. verslagen en foto’s van het afgelopen uur, d. eventueel belangrijke mededelingen.

 

 

 

 

 

Weersverwachting voor 28 en 29 augustus 2015:

Temperaturen gaan weer wat omhoog: 20 à 21 o C op vrijdag en 24 o C op zaterdag –

Zonnige perioden met op zaterdag kleine kans op een bui.

 

Hou dit artikel in de gaten, want dit bericht kan steeds actuele aanvullingen en verbeteringen krijgen.

 

Reacties

Cookieinstellingen