Eigen kleding breien: Wie durft?

Foto: CCO Public Domain / pixabay.com

Wie kent nog de rechte steek, de boordsteek of de patentsteek?

Je kan proberen een oudtante of oma te bevragen of ze die termen nog kennen, maar bij veel mensen is dat iets wat ergens in de vorige eeuw bij een aantal mensen een dagelijkse bezigheid was.

Vernieuwde hype
Wordt breien een vernieuwde hype? Deze bezigheid krijgt wel een nieuwe impuls. Vanaf 16 september kunnen belangstellende volwassenen aan de slag in Kloetinge om het breien (weer) in de vingers te krijgen.

Technieken
In vier avonden kunnen opzetten, vermeerderen, afkanten, met meerdere kleuren werken, deze technieken weer inhoud krijgen in kinderdagverblijf Kibeo aan de Zomerweg. Een eigen sjaal breien voor de winter is dus mogelijk.

Drie niveaus
De workshops kunnen drie niveaus: eenvoudig, middel en moeilijk. Zowel voor beginners en gevorderden valt hier genoeg te leren. Met de werkbladen die de deelnemers mee naar huis krijgen, kan iedereen ook nog huiswerk maken.

Informatie
De totale workshop kost 25 euro en wordt op 4 woensdagavonden gehouden in Kinderdagverblijf aan de Zomerweg in Kloetinge, ‘savonds van 19.30 – 21.00 uur.  Wie meer wil weten over de workshop Breien kan kijken op de website sparkels of een email sturen naar: sparkels@kibeo.nl

Reacties

Cookieinstellingen