Hof Olmenstein krijgt topclassificatie

Foto: kapelle.nieuws.qz0.nl

Hof Olmenstein in Abbekinderen bij Kloetinge krijgt hoog bezoek en topwaardering

Hof Olmenstein2015G 

 

Arianne en Jan Willem de Voogd, beheerders van Hof Olmenstein ontvingen symbolisch uit handen van gedeputeerde Carla Schönknecht een geschenk behorende bij de topclassificatie: ‘Vijf tulpen’. Dit is de hoogste waardering die de Stichting Bed & Breakfast Nederland aan een Bed & Breakfast onderneming toekent Vijf tulpen zijn dus te vergelijken met het maximaal aantal Michelin-sterren bij hotels en restaurants.

Carla Schönknecht bracht op woensdag 16 september samen met burgemeester Stapelkamp een werkbezoek aan Hof Olmenstein in Abbekinderen. Waarom geen delegatie uit Goes? Hof Olmenstein is gelegen in het uiterste puntje in het westen van gemeente Kapelle. Het blijkt een unieke locatie te zijn voor vele tevreden bed & breakfast – genieters.

 

Gedeputeerde mevrouw Schönknecht bracht in haar toespraak het unieke van deze classificatie voor de omgeving, voor Zeeland en voor Nederland naar voren. De aandacht voor het persoonlijke, het gastvrije en fijne, warme gevoel voor alle bezoekers en logé’s zal menigeen kunnen doorgeven aan allen die een overnachtings- of samenkomst-gelegenheid zoeken.

 

Hof Olmenstein is door de eigenaren opgebouwd met veel energie en passie voor de mooie, leuke en fijne dingen van het leven. Het lichte interieur, de fraaie (thee)tuin met het ruime uitzicht geeft menige bezoeker een goed gevoel van ruimte en vrijheid. Daar komt nog bij dat vele culinaire ingrediënten zowel als elementen van het meubilair, zelf vervaardigd zijn.

Niet alleen logé’s en rustzoekers (onder andere de theetuin), maar ook bruidsparen (in spe) en organisatoren van vergaderingen,  hebben Hof Olmenstein ontdekt als ‘the place to be’, een plaats waar ontspanning  goed samen kan gaan met leermomenten of feestelijkheden. Mogelijkheden voor verschillende activiteiten zijn divers.

Meer informatie is ook te vinden bij www.ophofolmenstein.nl

 

Na het werkbezoek en de heerlijk verzorgde lunch vertrokken burgemeester Stapelkamp en gedeputeerde Schönknecht per tuktuk naar Wemeldinge. In deze plaats konden zij met enkele ondernemers van gedachten wisselen over de toeristische ontwikkeling van deze gemeenschap.

 

Over Hof Olmenstein gesproken: deze locatie zal in de komende tijd aan aantrekkingskracht winnen. Wat te denken van  startpunt of eindlocatie van diverse fiets-, scooter, tuktuk-toertochten?

 

 

Reacties