Hartverwarmend benefietdiner op unieke locatie

Foto: Hartstichting

Eerlijk en heerlijk diner met aandacht voor het vrouwenhart

Met bijdragen van Danny Hollestelle en dr. M. Sadredinni organiseert de  Hartstichting op dinsdagavond 29 september een fundraisingdiner in Hof Olmenstein (Abbekinderen, bij Kloetinge)

Fundraising
Dit fundraisingdiner is bedoeld om geld op te halen voor onderzoek en tegelijk aandacht te vragen voor het vraagstuk van hart- en vaatziekten, met name bij vrouwen. Risicofactoren kunnen bij vrouwen anders uitpakken dan bij mannen.

Hartstichting
Wereldwijd zijn hart- en vaatziekten bij vrouwen doodsoorzaak nummer 1. Omdat een bewuste levensstijl kan bijdragen in het verminderen van de risico’s zet de Hartstichting dit thema hoog op de agenda.

Vrouwensymptomen zijn anders
Sommige hart- en vaatziekten, zoals een hartinfarct, geven bij vrouwen andere klachten dan bij mannen. Daardoor herkennen artsen en vrouwen hart- en vaatziekten niet altijd goed. Door meer inzicht in dat gebied wordt tijdig ingrijpen mogelijk. Dit redt levens en voorkomt onherstelbare schade.

DannyHollestelle2015Danny Hollestelle
Door haar uitverkiezing tot zakenvrouw van het jaar 2015 heeft Danny Hollestelle al grote faam verworven. Als directeur van Koninklijke Hollestelle (gerenommeerd bedrijf in Goes) wil zij in een inspirerende lezing haar omgang met stress uit de doeken doen. Stress is nog steeds één van de oorzaken van hart- en vaatziekten.

Cardioloog2015

 

Dr. M. Sadredinni
Dr. M. Sadredinni (cardioloog bij Ziekenhuis ADRZ, Goes) zal een presentatie houden over het vrouwenhart en spreken over het verschil van hart- en vaatziekten tussen mannen en vrouwen en wat de specifieke symptonen zijn bij vrouwen.

 

Benefietdiner2015BInhoud met rode accenten
De avond start met een amuse van de Oesterij. Het driegangenmenu – natuurlijk met diverse rode ingrediënten – wordt verzorgd door SEC catering. Met een loterij en een overheerlijke ice-coffee van  Coffee Bar Shine sluiten we de avond af.

 

HofOlmenstein2015D

 

Locatie Hof Olmenstein
In Hof Olmenstein, kunnen deelnemers aan dit benefietdiner genieten van de entourage van deze unieke locatie,  een plek waar best nog meer over te vertellen is (zie onze bijdrage in een eerder artikel op kapelle.nieuws.qz0.nl)

 

Bijdrage van de eigenaresse:
“Mijn man en ik zetten ons graag in voor het goede doel. Via het belangeloos ter beschikking stellen van onze locatie willen wij hiermee graag ons steentje bijdragen. Dat dit ook goed is voor het VROUWENHART, spreekt mij als vrouw natuurlijk erg aan.”

Programma
18.00 uur ontvangst met prosecco en oestertje
en verkoop loten voor diverse prijzen
19.00 uur voorgerecht
19.30 uur spreker (Danny Hollestelle, zakenvrouw v/h jaar 2015)
20.00 uur hoofdgerecht
20.45 uur spreker cardioloog dr. M. Sadredinni (Ziekenhuis Goes)
21.05 uur nagerecht
21.30 uur modeshow en loterij
22.00 uur ice-coffee by Shine Coffee van Christina!
22.30 uur einde

Benefietdiner2015D

 

Rode sfeer
Dinsdag 29 september is een bijzondere dag en is uitgeroepen tot Dress Red Day. Daarom roept de Hartstichting iedereen op deze dag, deze avond iets roods te dragen of iets met een rood accent.

Vrouwenhart
Ondanks het onderwerp voor deze avond ‘VROUWENHART’ zijn ook heren van harte uitgenodigd. Deelname kost € 75,- per persoon. Aantal deelnemers is beperkt.Dus geef u snel op (vol = vol)

Aanmelden via: https://actie.hartstichting.nl/ladiesdinerdressreddaybenbthofolmensteinkloetinge

 

Benefietdiner van de Hartstichting met lezingen

van Danny Hollestelle en dr. M.Sadredinni

Dinsdagavond 29 september 2015 van 18.00 – 22.00 uur

Hof Olmenstein, Abbekinderen bij Kloetinge

(Abbekindersezandweg 21)

 

Een recent filmpje van PlantPlezier ten bate van de Hartstichting:

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen