Schoorse Herfstmarkt in de startblokken

Foto: SchoorseHerfstmarkt.jpg

Waar een klein dorp groot in kan zijn: Schoorse Herfstmarkt 2015

Elk jaar: Op de derde zaterdag in september is het feest in Schore: de Schoorse Herfstmarkt.

SchoorseHerstmarkt2013-1

 

Om vijf voor tien ’s morgens is de officiĆ«le start gepland. Burgemeester Stapelkamp van Kapelle en muziekkorps Scheldegalm uit Hansweert openen de feestelijke dag.

 

 

SchoreHerfstmarkt2014M

Rond het Nieuwe Kerkplein van Schore is van alles te zien en te beleven: Braderie, rommelmarkt, kindervrijmarkt. Vooral aan kinderen wordt veel aandacht besteed: Kinderen kunnen schatgraven, springen op een luchtkussen en er komt een leuke clown.

 

 

SchoreHerfstmarkt2014N

 

Maar ook liefhebbers van diverse muziekgenres kunnen aan hun trekken komen.Zowel buiten op het Nieuwe Kerkplein als in de kerk staan optredens gepland.

 

 

Niemand hoeft vandaag met een hongerig gevoel terug naar huis te gaan: Naast diverse lekkernijen zullen de oliebollenbakkers weer stevig hun best doen om iedereen de lekkerste oliebollen aan te bieden.

De slingers rond het dorpscentrum hangen er al kleurrijk bij. En wat het weer betreft: Het belooft een mooie, over het algemeen zonnige dag te worden, al zullen enkele buitjes mogelijk blijven.

En wie later op de dag nog even in het Dorpshuis van Schore komt buurten, kan vanaf 21.00 uur meeswingen met DJ W in de Pirate Party, de toegang is gratis.

 

Zaterdag 19 september: Schoorse Herfstmarkt

Recente tweets:

Reacties