Vierkant rondje cabaret op één avond

Foto: Cabaretpoel

Vier keer leuk, nou dat belooft wat!

Feit is dat elke bezoeker wel aan zijn trekken zal komen in de cabaretcarroussel op die bewuste zaterdagavond 26 september in dorpshuis De Vroone. Dat er wat afgelachen zal worden op die avond is wel zeker: Finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals zullen zich van hun beste kant laten zien en horen.

Vier cabaretiers

Op zaterdagavond zijn vier aanstormende cabaretiertalenten te zien die elk in 25 minuten hun act presenteren: Marco Lopes, Twan Janssen,  Robert Ramaker en Hiske Schipper. Finalisten van diverse cabaretfestivals zullen deze avond een zeer gevarieerd programma verzorgen, waarin voor elk wat wils te beleven valt. Wie van cabaret houdt, mag dit niet missen.

Cabaretpoel

Tim van der Sluijs en Corinne van der Vliet startten 2007 hun speel- en leertraject zonder competitie-element: de Cabaretpoel, een avondvoorstelling met vier talentrijke cabaretiers. Eén van de deelnemende cabaretiers fungeert als presentator.

 

Marco Lopes is naast cabaretier ook theatermaker en acteur. In zijn act combineren zijn Portugees bloed en Haagse toeval zich tot een scherp staaltje van komisch theater. Hij verrast en verbaast zijn publiek steeds weer.

Marco Lopes, afgestudeerd aan de Koningstheater-academie in Den Bosch, ontving voor zijn optreden de juryprijs Comedyhuis Comedy Competitie 2015.

 

TwanJanssen2015

 

In zijn nieuwe programma ‘Het nadeel van de twijfel’ vraagt Twan Janssen zich af of zijn neiging om overal aan te twijfelen iets oplevert. Hij denkt van niet, maar hij weet het niet helemaal zeker.

Twan Janssen won niet alleen de eindronde van het Leids Cabaretfestival, maar won ook met zijn vorige programma ‘Allemaal winnaars’ de door Jochem van Gelder georganiseerde Gelderse Comedy Night’.

 

Robert Ramaker probeert het onuitlegbare uit te leggen, zoals het nut van stofzuigen, de reden waarom je spruitjes eten moet en waarom sommige mensen arm zijn en anderen rijk. Een typische voorstelling met rake grappen en mooie liedjes en zijn niet te vergeten zijn stofzuiger, als die het tenminste doet . . . .

Robert, in 2012 deelnemer aan het Amsterdams Kleinkunst Festival en in 2013 aan het Leids Cabaretfestival is ook dirigent en schrijft muziek voor koren, theater en cabaretvoorstellingen.

 

HiskeSchipper2015

Hiske Schipper probeert als beginnend docente Nederlands haar leerlingen uit te leggen hoe de wereld in elkaar zit: met pubers die alleen geïnteresseerd zijn in een voorzetselvoorwerp als je het als seksspeeltje kunt gebruiken, ouders, die hoe dan ook altijd gelijk hebben en excentrieke collega’s, waarvan je alleen al kunt ruiken welk vak ze geven . .

Hiske Schipper is winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival 2011 en niet alleen theatermaakster, cabaretière, docente Nederlands, maar ook part-time koeienmelkster, dus . . .

Jochem Meijer, Youp van ’t Hek zijn hun carrière begonnen in een zaal als deze. De vier talenten van komende zaterdagavond zijn zaterdag: vier verschillende karakters, vier genres, voor optredens, vier cabaretstartups in een land dat barst van het cabarettalent.  Voldoende variatie dus voor een kostelijk avondje uit. Laat je verrassen door het talent van de toekomst.

De Cabaretpoel,  vier cabaretvoorstellingen op één avond.

Zaterdag 26 september om 20.00 uur

Dorpshuis ‘De Vroone’, C.D.Vereekestraat 74, Kapelle

Toegang € 15,00

 

Telefonisch kaarten vooraf bestellen is niet (meer) mogelijk

Voor wie zeker wil zijn van een kaartje: Kaarten zijn vooraf te bestellen via: www.kapellecultureel.nl en voor zo ver de voorraad strekt: voorlopig nog bij de balie van het gemeentehuis Kapelle)

Trailer en sfeermomentje van een cabaretpoelavondje:

 

Reacties

Cookieinstellingen