Kidzzmiddagen Kapelle en Wemeldinge

Foto: Sportzaken Gemeente Kapelle

Kidzzmiddagen

Kidzzmiddagen: Elke woensdagmiddag is er voor basisschoolkinderen iets te doen. Uitgezonderd de herfstvakantie staan er van 14 oktober tot en met 2 december 2015 diverse leuke thema’s op de kalender.

Diverse thema’s:
Verschillende thema’s (onderwerpen) komen aan bod: De ene keer is het: iets lekkers bakken, een andere keer kan het iets sportiefs zijn, dan weer een kunstwerk maken. Er zal vast voor ieder wat leuks bij zijn.

Inschrijven
Inschrijven als je mee wilt doen is verplicht en kan uiterlijk tot en met dinsdagmiddag (12.00 uur) vóór de activiteit. Reserveer dan via www.jongkapelle.nl.  Alleen ná inschrijving kun je pas meedoen.Let wel op: Vol = Vol.

Informatie Jongeren Kapelle
Meer informatie voor jongeren in Kapelle: is ook op de website www.jongkapelle.nl te vinden. Jongeren uit Kapelle kunnen nog mailen naar Colin van Koeveringe :email: c.van.koeveringe@kapelle.nl of via telefoon 0113-33.31.45.

Locatie Kapelle
In Kapelle zijn de activiteiten op de bewuste woensdagmiddagen in de bovenzaal Molenvaete aan de Vroonlandseweg. Tijden: 14.00 – 16.00 uur.

Informatie Jongeren Wemeldinge
Jongeren uit Wemeldinge kunnen mailen met Danielle van Cadsand : vcadsand@zeelandnet.nl of via telefoon 0113-62.10.85 Verdere informatie is ook te vinden op de website: www.jongkapelle.nl

Locatie Wemeldinge
In Wemeldinge zijn de activiteiten op de bewuste woensdagmiddagen in Dorpshuis De Wemel, Dorpsplein. Tijden: 13.30 – 15.30 uur.

Wie snel inschrijft . . . .
Wees er snel bij, want elke activiteit kent een maximum aantal deelnemers. Inschrijvers via www.jongkapelle.nl krijgen een bevestigingsmail toegezonden.Tijdens de betreffende middag is er zeker iets te drinken en te eten.

Vrijwilliger
Als er ouders of begeleiders zijn die op woensdagmiddag even wat tijd beschikbaar hebben: U mag zich ook opgeven: als vrijwilliger. Ook u bent van harte welkom. Graag opgeven via bovengenoemde emailadressen.

Kalender:
Wie de complete kalender wil zien, kan even kijken bij www.jongkapelle.nl. En handig is: Print de kalender uit en hang hem boven je bed. Dan hoef je niets te missen. (Maar nog even wel tijdig opgeven)

(Bron: Persbericht Afdeling Sportzaken Gemeente Kapelle)

Reacties