Amersfoort – Getuigenoproep mishandeling

Het slachtoffer liep die avond omstreeks 01.25 uur met drie vrienden richting het Lieve Vrouwe Kerkhof. Zij liepen vervolgens langs een groepje van vijf mensen die naar hen schreeuwden. Het slachtoffer liep daarna verder met zijn vrienden, maar bij de Krankelenstraat kwamen ze weer een man tegen die hen eerder had uitgedaagd. Hij was samen met nog een andere man. Plotseling werd het slachtoffer door een van hem bewusteloos geslagen.

De twee mannen gingen weg en de vrienden van het slachtoffer alarmeerden de politie. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht om behandeld te worden aan zijn verwondingen. Hij had verwondingen aan zijn hoofd (een hersenschudding) en diverse kneuzingen.

Getuigen gezocht

De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen die meer kunnen vertellen over de mishandeling. De signalementen van de jongens zijn als volgt: Jongen 1 is lichtgetint en is tussen de 19-20 jaar, hij had lang haar en droeg een zwart Nike petje. Jongen 2 heeft flaporen, is tussen de 19-20 jaar, heeft blond haar aan de zijkant opgeschoren. Verder droeg hij een trainingspak. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44. Anoniem melden kan ook via 0800 – 7000 of meldmisdaad.nl.

Reacties

Cookieinstellingen