Start stijldansen voor Brons in Kapelle

Foto: Dorpshuis De Vroone

stijldansen1De kans van je leven: Stijldansen

Als de lange avonden komen kan het bij veel mensen weer gaan kriebelen: “Ik wil best wel iets leuks gaan doen, iets met z’n tweeën, iets sportiefs en als het kan met muziek”. Iets actiefs doen met meer mensen is wel zo leuk en gezellig, maar wat? Dan komt nu de uitgelezen kans: Ga stijldansen, het kan weer in Kapelle. Donderdagavond 5 november vanaf 19.15 uur start de eerste proefles Stijldansen voor brons in Dorpshuis de Vroone, Kapelle.

Twee kansen
Twee leeftijdscategorieën, twee lesmogelijkheden op één avond: Om 19.15 – 20.00 uur is een speciale tienerles voor 10 t/m 15 jarigen en vanaf 20.00 – 21.15 uur zijn de lessen voor volwassenen.

Dansdocente Shirley
Shirley van Dansstudio Skills zegt er dit over:”Stijldansles geven is een apart vak. Hoewel het plezier voorop staat in de lessen is de techniek van het stijldansen net zo belangrijk. Elke dans heeft zijn eigen techniek en manier van bewegen. Dit kan je alleen leren bij de FDO-opleiding. Deze opleiding duurt jaren. Ik heb deze opleiding gedaan.”

Diverse stijldansvormen
Welke dansen kunnen op zo’n dansavond aan bod komen? Wie kent nog de jive, de chachacha, of de quickstep en de tango? Ze zijn gewoon te doen voor zowel beginners als ‘ik heb het ooit weleens geleerd’-dansers. Iedereen is welkom. De danscursus gaat van start als minimaal 8 dansparen gevormd zijn.

Speciale dansavonden
Naast de danslessen kunnen er ook speciale dansavonden komen voor cursisten, maar ook voor andere dansliefhebbers. Een unieke kans voor ieder die wil, de bekende dansen swingend op de zwevende (dans)vloer van de Vroone uit te proberen, naast het genot van een hapje en drankje.

Start Stijldanslessen in De Vroone, C.D. Vereekestraat 74, Kapelle
Donderdagavond 5 november 2015 (gratis proefles)

Kosten danscursus tieners € 90,-
Kosten danscursus voor volwassenen € 150,-

Meer informatie via emailadres: dansstudioskills@hotmail.com
of bellen met Shirley op telefoonnummer: 0113-226.226

stijldansen2

Wie op 5 november verhinderd is, kan ook nog starten op 12 november en heeft dan ook nog recht op de eerste (gratis) proefles.

Wie extra voordeel uit zijn/haar danslessen wil halen moet de facebook pagina van dansstudioskills eens opzoeken. Want daar kun je kans maken op een gratis …….

Reacties

Cookieinstellingen