Contacta 2015 in Zeelandhallen

Foto: Contacta 2015

Netwerkbeurs van, met, voor ondernemers

De ondernemer, die vandaag 3 november, morgen en overmorgen een slaatje wil slaan uit zijn/haar promotieactiviteiten zal zeker te vinden zijn op de Contacta 2015 die in de Zeelandhallen in Goes plaatsvindt.

Pakweg 350 presentatiepunten en stands staan in de Zeelandhallen te pronken, speciale lezingen en netwerkbijeenkomsten staan op de agenda, en sales en pr-medewerkers staan in de startblokken om zich van hun beste kant te laten zien.

Doel van deze grootse netwerkbeurs van Zuid-West-Nederland en Vlaanderen is mensen met elkaar te verbinden, ontdekken waar uit de onderlinge contacten het voordeel is te behalen en zorgen dat de zakenrelaties op een prettige manier kunnen verbeteren.

Thema voor deze dagen is dan ook: ‘de kracht van connecties’. De deuren voor bezoekers gaan vanmiddag om 16.00 uur open en de openingshandeling zal gedeputeerde Jo-Annes de Bat tot stand brengen.

Op de eerste beursdag is om17.00 uur een dubbelseminar belegd door Ronald de Mey en Tony Bosma.

Uit Kapelle en Wemeldinge zijn stands (met tussen haakjes de standnummers) te vinden van:

MKB Wemeldinge (216), Makkina,reiniging  (223), A.v.d.Jagt bv (232), Schildersbedrijf Noom (234) als ook de stands van de vijf Bevelandse gemeenten (205) en Rabobank Oosterschelde (113).

Meer informatie van de netwerkbeurs Contacta 2015 te vinden op www.contacta.nl

Reacties

Cookieinstellingen