Duivelsberg in Kapelle, trefpunt voor Natuurwerkdag

Foto: Natuurwerkdag

Natuurwerkdag2015ANatuurwerkdag bij de Duivelsberg, Kapelle

Elk jaar op de eerste zaterdag van november is het vaste prik: Natuurwerkdag> Dat betekent: diverse vrijwilligers kunnen hun handen uit de mouwen steken om noodzakelijke werkzaamheden in de natuur te verrichten. Eén van de vorige jaren stonden de knotwilgen aan het spoorpad tussen Kapelle en Kloetinge op de agenda: dit jaar zijn de knotwilgen in de buurt van de Duivelsberg in Kapelle aan de beurt.

Natuurwerkdag2015BIedereen krijgt op deze dag de kans mee te helpen in het natuur- en landschapsbeheer ook in onze gemeente. Op deze locatie zijn ervaren vrijwilligers aanwezig die beginnende wilgenknotters op weg helpen en demonstreren hoe het werk gedaan moet worden.
De organisatie raadt iedereen aan om stevige schoenen en kleren die vies mogen worden aan te doen. Voor gereedschap zorgt Stichting Landschapsbeheer Zeeland of de lokale natuurvereniging of groep.

Locatie en tijd: Op zaterdag 7 november om 10.00 uur verzamelen bij Coxstraat 71, Kapelle. Doe kleding aan, dat vies mag worden, werkschoenen of laarzen zijn handig. Koffie, thee en lunch zelf meenemen.
Aanmelden via: pieter@slz.landschapsbeheer.nl of telefoon: 06-57.33.54.19

Reacties