Opera voor iedereen

Foto: Opera per tutti (c)

Wegens voorgaand succes: nieuwe aflevering van Opera per tutti:

Wie vorig jaar een soortgelijke voorstelling in de Vroone heeft meegemaakt, weet dat dit voor herhaling vatbaar is. En drie keer raden: dit is dan de lang verwachte tweede ronde. Zaterdagavond 21 november zullen vier zangvirtuozen onder begeleiding van een pianist de sterren van de hemel zingen met operamuziek uit verschillende tijden.

Vanaf de zeventiende eeuw klinken operadelen van de hand van Monteverdi: ‘L’Incoronazione di Poppea’ (1642), van Mozart: La Clemenza di Tito uit 1791, van Puccini: ‘Tosca’  (1900) en van Massennet: Herodiade (1881).

Uitvoerenden zijn: Mylou Mazali, artistiek leider, mezzo-sopraan en presentatie, Marjolein Bonnema, sopraan, Edwin van Gelder, tenor en een speciale gast uit China: de tenor Zhenhua Chang.

 

Niet alleen fijnproevers van operamuziek zullen deze avond genieten. Ook mensen die dit fenomeen (nog) niet zo goed kennen, nodigt de organisatie van harte uit om met het operagebeuren kennis te maken.

Kijk in dat geval maar eens bij de Facebookimpressie van vorig jaar (30 november 2014) bij kapellecultureel, waar een dertiental foto’s toch een aardige indruk geven van dit  hilarische evenement.

 

dorpshuisdevroonekapelleOPERA PER TUTTI,

vier operajuweeltjes uit vier eeuwen,

Zaterdagavond 21 november 2015 om 20.00 uur

Dorpshuis ‘de Vroone’, C.D. Vereekestraat 74, Kapelle

Entree: Vijftien euro.

 

Videoverslag van een interview van 4 jaar geleden, waar Jan Willem van den Akker sprak met artistiek leider, presentatrice en zangeres Mylou Mazali:

Filmpje van twee jaar geleden van Opera per Tutti vanuit een kerkje in Laren:

Reacties