MS-collecteweek goed verlopen

Foto: Nationaal MS Fonds

(Bron: Persbericht Nationaal MS Fonds)

MS-Fonds2015Axcf

In de week van 22 tot 28 november hebben diverse vrijwilligers in onze regio huis aan huis gecollecteerd voor het Nationaal MS Fonds. Het opgehaalde collectegeld (gegevens aan het slot van dit artikel) wordt besteed aan onderzoek (voor een beter leven nu en een toekomst zonder MS), begeleiding en voorlichting. (Foto: deze jonge collectanten mochten moeder helpen met het goede doel)

Nationaal MS Fonds-collecte
Het Nationaal MS Fonds bedankt alle gevers, maar ook alle collectanten, die ook dit jaar weer door weer en wind op pad zijn gegaan. Wie de collectant(e) gemist heeft, mag zijn/haar bijdrage ook overmaken op giro 5057 te Rotterdam, of doneren in de online collectebus http://onlinemscollecte.nmsf.nl/doneren/default.aspx.  In ieder geval: Hartelijk dank voor uw bijdrage.

MS-Collecteweek2015Collectanten gevraagd
Wie de collecte van het Nationaal MS Fonds ook voor volgend jaar fysiek wil ondersteunen (zoiets kost eigenlijk maar even  tijd) mag zich aanmelden als collectant. U mag een email sturen via het contactformulier op de website: www.nationaalmsfonds.nl of tijdens kantooruren bellen met: 010-591 98 39.

Collecte-opbrengsten van genoemde collecteweek (november 2015):
De huis-aan-huiscollecte is de belangrijkste inkomstenbron van het Nationaal MS Fonds. Opbrengstgegevens van Nationaal MS Fonds in onze regio:

  • Kapelle: 584 euro
  • Biezelinge 585 euro
  • Wemeldinge 899 euro

Meer informatie over de ziekte Multiple Sclerose, (onder andere: ziektebeeld, diagnose, onderzoek), het MS Trainingscentrum, het Nationaal MS Fonds, en nog veel meer, is te lezen op deze website: www.nationaalmsfonds.nl

Reacties