Groene vingers van Ellen Dikker

Foto: Fotoshoot youtube / Ellen Dikker

Typische typetjes typeren Ellen Dikker in creatieve theatershow

EllenDikker2016BLovende perskritieken op haar show ‘GROENE VINGERS’, die heeft Ellen Dikker al binnen. Dus dat belooft wat komende zaterdag in Kapelle. Ellen Dikker brengt haar show deze zaterdagavond 6 februari in Dorpshuis ‘De Vroone’ in Kapelle.

Dagblad Trouw heeft het over: “een heerlijk frisse wind met een berg talent waar je u tegen zegt en ontzettend grappig“. De Telegraaf kopt met “een feest der herkenning“, daartegenover verzekert het Theaterparadijs ons, dat de show een “Hilarische voorstelling” is.

In ‘Groene Vingers’ schoffelt Ellen de boel eens lekker om. Hakken aan de kant, handen in de grond. Deze stadse controlfreak begint een moestuin om te leren loslaten. Met een hoofd vol zorgen en een rugzak vol compost stapt Ellen in de wondere wereld van bio, eco en oer.

Maar ze blijft niet lang alleen. Deze koningin van de typetjes creëert al snel een heel volkstuincomplex  vol tragikomische, hypervrolijke en knettergekke types. Even hilarisch, herkenbaar en energiek als altijd, maar in Groene Vingers is Ellen ook persoonlijker dan ooit.

Dus wie een liefhebber is van het intensief trainen van de lachspieren, moet deze kans niet laten glippen.

EllenDikker2016C

 

‘GROENE VINGERS’ – theatervoorstelling met Ellen Dikker
Zaterdagavond 6 februari, begint om 20.00 uur
Dorpshuis ‘De Vroone’, C.D.Vereekestraat 74, Kapelle

Kaarten snel reserveren via: www.kapellecultureel.nl
Wees er snel bij, want voor je het weet  . . . . .

 

Onderstaande trailerfilmpjes lichten al een heel klein, minuscuul klein tipje van de sluier op, wat een argeloze bezoeker van de showavond komende zaterdagavond 6 februari in Kapelle te wachten staat . . .

 

 

Reacties