Klassiek concert in Hervormde Kerk Kapelle

Foto: kapelle.nieuws.qz0.nl

KlassiekConcertKapelle2016Klassiek Concert

Comité Noord- en Zuid-Beveland van Stichting Woord en Daad organiseert komende zaterdag 6 februari een klassiek concert in de Hervormde Kerk van Kapelle. Een concert, waar diverse koorleden, instrumentalisten hun medewerking zullen verlenen. Op het programma staan onder andere bekende werken van Händel, Mozart en Mendelssohn. Tijdens deze muziekavond is er ook ruimte voor samenzang.

Medewerkenden:
Kleinkoor ‘Concertino’ ,onder leiding van Martin Zonnenberg, zal een optreden verzorgen, en ook diverse instrumentalisten, waaronder een strijkensemble, en solisten: Kees Alers, fluit, Yta van der Zwaag, hobo, Ab Brouwer, trompet, Arjan Versluis, orgel. Ook sopraan Jacqueline Meijer zal van de partij zijn.

Concert opbrengst gaat naar:
De opbrengst van deze avond komt ten goede aan het Zeeuwse project van de Stichting Woord en Daad, namelijk het stimuleren en ondersteunen van het vakonderwijs aan kansarme jongeren in de Hyderabad in India.

Aanvangstijd en toegangsprijs
Aanvang van dit evenement is 19.30 uur en de toegangsprijs bedraagt € 10,- voor volwassenen. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis komen luisteren.

 

HervormdeKerkKapelle2015BKLASSIEK CONCERT – Hervormde Kerk, Kapelle

Zaterdag 6 februari 2016 – aanvang: 19.30 uur

Kaarten in voorverkoop bij Christelijke Boekhandel ‘de Bron’, Kapelle

Toegangsprijs volwassenen € 10,- / Kinderen tot en met 12 jaar: gratis

Deze informatie is eveneens te lezen op de website van www.woordendaad.nl

 

 

 

 

 

Reacties