Fotoweekend regio Kapelle-Wemeldinge

Foto: CCO Public Domain / pixabay.com

Foto-impressie van Kapelle, Wemeldinge van 12 maart 2016:

 

SchoreSchoonmaakactie2016A

Foto 1: Zaterdagmorgen 12 maart: Schoonmaakactie van zwerfvuil  (in het kader van NL-doet) in omgeving van het praathuisje op de Westerscheldezeedijk in de buurt van Schore-Biezelinge.

 

 

SchoreSchoonmaakactie2016C

Foto 2: Tientallen vrijwilligers  (meer dan 30) staken de handen uit de mouwen om zoveel mogelijk zwerfafval te verzamelen. (zelfs de burgemeester uit Goes, helaas geen foto van) kwam op de fiets een kijkje nemen.

 

SchoreOpruimactie2016B

 

Foto 3: Organisator  (Dorpsraad Schore) wist diverse vrijwilligers en instellingen warm te maken voor het jaarlijkse vrijwilligersgebeuren van NL-Doet, met deze nuttige actie. (met dank aan De Caisson voor de catering).

 

SchoreSchoonmaakactie2016D

Foto 4: Tom Pieters verfraaide (als vrijwilliger) met kleurige graffiti het praathuis van Schore. (Wellicht is deze locatie een toekomstig vertrekpunt van wandel- en fietsroutes?)

WemeldingeKompasRommermarkt2016

 

Foto 5: Impressie van de Rommelmarkt/Kledingbeurs van Het kompas-Wemeldinge in Dorpshuis De Wemel, Wemeldinge op zaterdagmorgen.

 

 

Meer kenmerkende representatieve foto’s van dit fotoweekend uit regio Kapelle-Biezelinge, Schore en Wemeldinge zijn welkom op emailadres: kapelle.nieuws.qz0.nl.

Reacties