Infomorgen bij Ons Genoegen

Foto: Ons Genoegen (c)

Infomorgen Harmonieorkest Ons Genoegen

Op 19 maart aanstaande vindt er in het clubgebouw van harmonie Ons Genoegen weer de jaarlijkse informatieochtend plaats.

Tijdens deze ochtend krijgen de 2e jaar blokfluiters van de vereniging de kans om meer informatie over de verschillende blaasinstrumenten te verzamelen.

Zo zijn er vanuit het harmonieorkest meerdere leden aanwezig om hun eigen instrument te promoten bij de jeugd en krijgen de kinderen de kans om zelf ook eens op een ‘groot’ muziekinstrument te blazen.

Of ze nu op een trommel willen slaan of een keer op een saxofoon willen toeteren of het verschil tussen een enkel riet instrument als een klarinet en een dubbel riet instrument als een fagot of hobo uitgelegd willen krijgen, alles kan en mag.

Buiten de blokfluiters van Ons Genoegen zijn natuurlijk andere geïnteresseerden van harte welkom. Heeft het u of een van uw kinderen altijd iets geleken om een blaas- of slaginstrument te bespelen dan is dit de mogelijkheid om u daar uitgebreid over te laten informeren. Heeft u eerder bij Ons Genoegen gespeeld of bij een ander harmonie of fanfare orkest, dit is uw kans om een oude hobby weer nieuw leven in te blijven, bij een open en actieve muziekvereniging.

Onze leden staan u met plezier te woord en laten u graag een en ander ook zelf eens proberen.

Natuurlijk staat er ook voor ieder een kopje koffie klaar.

(Bron: Persbericht Ons Genoegen, Kapelle)

Informatieochtend Ons Genoegen
Zaterdag 19 maart 2016

Clubgebouw Dickwale
Annie M.G.Schmidtsingel 1
Ingang Dijkwelseweg, Kapelle

Aanvang: vanaf 10.00 uur
Gratis toegang

Reacties