Evenement organiseren? Hoe doe je dat?

Foto: CC0 Public Domain / pixabay / manseok

Themabijeenkomst: ‘Zo organiseer je een evenement’

Wie naar een evenement gaat, bedenkt zich niet zo gauw, dat er vooraf heel wat moet gebeuren voor dat de deuren van de happening open gaan en de bezoekers naar binnen mogen. Menige organisator heeft zich in het verleden wel eens verslikt in de vele werkzaamheden, de vele vrijwilligers, de voorbereidingen en de grote risico’s die zo’n evenement met zich mee kunnen brengen.

Planning en tips
Dus als uw vereniging binnenkort iets te vieren heeft? Of als er evenementen op de planning staan zoals een open dag, toernooi of jeugdactiviteiten of de afsluiting van het seizoen? En u kunt als vereniging nog wat tips gebruiken? Kom dan naar de themabijeenkomst ‘Zo organiseer je een evenement’.

Onderwerpen
Tijdens deze bijeenkomst krijgt u inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een evenement. Onderwerpen die onder andere aan bod komen, zijn het opstellen van een draaiboek, het maken van een begroting, het in beeld brengen van risico’s, subsidiemogelijkheden en sponsoring.

Datum, tijd en toegansprijs
Bovengenoemde themabijeenkomst staat gepland voor woensdag 30 maart van 19.30 – 21.30 uur in dorpshuis Meerwaarde in Waarde. Samenwerkende Zuid-Bevelandse gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Reimerswaal en de SMWO zijn de organisatoren.Kosten van deze bijeenkomst bedragen € 7,50 per persoon.

Snel reageren:
Wie nog mee wil doen, moet snel reageren. Aanmelden kan nog tot en met woensdag 23 maart. Informatie is te verkrijgen via Ellen Jansen, telefoon 0113 – 33 32 03 of via email: e.jansen@kapelle.nl. Aanmelden via website: www.kapelle.nl/cursusaanbod.

 

Reacties