Zaterdag 2 april: Open Huizen Dag

Foto: Fotoshoot youtube

Zonder afspraak

Twee maal per jaar kunnen belangstellende woningkopers zonder afspraak verschillende woningen bezichtigen. Diverse te koop staande huizenverkopers zetten hun deuren open om geïnteresseerden bij te praten over de aangeboden woning.

Checklist
Via een handige te downloaden checklist (van de NVM) kunnen belangstellenden alvast in kaart brengen of hun wensdromen in de getraceerde woningen gerealiseerd kunnen worden. Ook met het handige tiplijstje kan ieder zijn/haar voordeel mee doen.

Woningen in gemeente Kapelle
Van de 180 adressen die in de gemeente Kapelle op de woningssite Funda vermeld zijn, staan ongeveer 26 woningen te boek die op komende zaterdag 2 april zonder afspraak vooraf te bekijken zijn.

Goede voorbereiding
Wie zijn/haar tijd goed wil besteden, zal vooraf een duidelijke selectie moeten maken van de te bekijken woningen. Een serieuze koper gaat zelden over één nacht ijs, dus een grondige en goede voorbereiding is geen overbodige luxe.

Verkopers
Ook de huizenverkopers zullen er baat bij hebben de belangstellenden goed te ontvangen en goed en deskundig rond te leiden en van de juiste informatie te voorzien. Op internet zijn vele verkoop-checklists te vinden, waar nuttige informatie op staat (zoals van Eigenhuis, van NVM-Aandachtspunten, huispromotie en huisentuin.infonu.nl)

Waarom regio Kapelle-Wemeldinge?
Wie niet in een stad wil wonen, maar toch alle voorzieningen dichtbij in de buurt wil hebben, wie een goede aansluiting op de belangrijkste verbindingen wil hebben (niet ver van de snelweg, niet ver van een station met elk halfuur een trein), wie veel voorzieningen voor jong en oud prettig vind, en zich wil vestigen in een groeigemeente, mag best zaterdag een kijkje komen nemen.

gemeent Kapelle

Zaterdag 2 april van 11.00 – 15.00 uur:

             OPEN HUIZEN DAG

gratis woningen bekijken – zonder afspraak vooraf

Reacties