Workshop: Snoeihoutcreaties

Foto: Fruitteeltmuseum

Workshop: Creatief met snoeihout

Een tweede leven geven aan snoeihout, kan dat? Jazeker! In Fruitteeltmuseum in Kapelle krijgen workshopdeelnemers zaterdagmiddag 9 april genoeg ideeën, tips en werkwijzen aangereikt om van snoeihout toch nog iets moois te maken. Wie een dergelijke workshop wel eens meegemaakt heeft, staat versteld, wat er allemaal kan.

Gedaanteverwisseling
Overschotten aan takken, twijgen en ander snoeihout kunnen met wat fantasie en doorzettingsvermogen van gedaante verwisselen en een totaal ander pronkstuk worden als decoratief stuk of waardevol bloemstuk voor binnen of buiten. En het leuke is: Iedereen kan het leren! Speciale voorkennis of ervaring is niet nodig.

Verwachting
Van enthousiaste en belangstellende deelnemers wordt verwacht: Neem een positieve, vrolijke, resultaatgerichte instelling mee, plus kleding die tegen een stootje kan. Oh ja, vergeet niet een snoeischaar en een mesje mee te brengen.

Meer informatie en vooraf opgeven:
Het benodigde snoeihout komt puur uit de natuur, uit de eigen museumtuin. Deelnemersprijs is € 17,50 all-in. Graag van te voren even opgeven via: email: info@fruitteeltmuseum.nl of telefonische tijdens openingsuren: 0113- 34.49.04

Workshop: Creatief met snoeihout in
Fruitteeltmuseum, Annie M.G.Schmidtsingel 1 Kapelle

Zaterdagmiddag 9 april vanaf 13.00 tot 16.00 uur
Kosten € 17,50 graag opgeven via bovengenoemde gegevens

 

Reacties