Mantelzorgers zijn uitgenodigd

Foto: fotoshoot youtube

Wandeltocht voor mantelzorgers:

Mantelzorgwandeltocht2016Gezamenlijke steunpunten mantelzorg van Borsele, Kapelle en Reimerswaal organiseren op een woensdagmiddag in de meimaand een speciale mantelzorgwandeltocht. Van gedachten wisselen, even op adem komen en nieuwe energie opdoen zijn de belangrijkste elementen van dit evenement om ieder, die met mantelzorg te maken heeft even een steuntje in de rug te geven.

Goede begeleiding
Wilma Knulst en Maria Verkooyen, twee professionele wandelcoaches zullen de deelnemers bij deze gelegenheid een goede begeleiding geven. De combinatie van wandelen, de natuur en het delen van gedachten met anderen zorgt er voor dat mantelzorgers opgeladen met nieuwe energie weer naar huis kunnen.

Mantelzorgers in de knel
Bij mantelzorgers kunnen rollen en taken snel in de knel raken. De balans weer terugvinden en houden is hierbij voor de mantelzorgers een belangrijk aandachtspunt. Dit thema krijgt een uitwerking tijdens de wandeling door middel van vragen en wordt via wisselende tweetallen besproken.

Organisatie
Cederhof Welzijn organiseert deze wandeltocht in samenwerking met de gemeente Reimerswaal en het Vrijwilligershuis. De wandeling in het heggengebied van Nisse staat gepland op woensdagmiddag 25 mei om 13.30 uur. Vertrek- en eindpunt is de Schaapskooi, Nieuwkamerseweg 3, Heinkenszand.

MANTELZORGWANDELTOCHT (ca. 6km,1½ uur)
Woensdagmiddag 25 mei vanaf 13.30 uur

mantelzorgers wandelen samenSchaapskooi, Heinkenszand. Vertrek- en aankomstpunt,
Na afloop drinkt de groep aldaar koffie/thee. Deelname voor inwoners uit bovengenoemde gemeenten is gratis

Mantelzorgers kunnen zich vóór 10 mei 2016 opgeven
bij Cederhof Welzijn, telefoonnummer 0113 – 34.34.74

 

 

Reacties