Evergreens Jubileum-concert-tour

Foto: Bigband Evergreens (c)

SISO CONCERTTOUR

SISO Concerttour is de naam van (voorlopig tot aan de zomervakantie)  drietal muzikale happenings die onze vertrouwde en internationaal vermaarde bigband ‘The Evergreens’ gaat maken door Zeeland. Al 45 jaar (ja vijf-en-veertig jaar) weet deze muzikale groep talloze enthousiaste mensen te vermaken met swingende muziek uit oude en nieuwe tijden, te beginnen vrijdagavond 15 april.

Speciaal
Speciaal voor deze muzikale tournee door Zeeland heeft de groep een vijftal bekende singer-songwriters weten te strikken(en dat zijn niet de minste), te weten: Inge Maria (van der Schelde), Kees van Vredegem, Luc Maas, Rood de Jong en Maarten Termont. Zij zullen hun eigen nummers zingen in een speciaal arrangement, onder begeleiding van de bigband. Buiten de gasten zal natuurlijk ook de eigen bigbandzangeres Annelies Mallekote regelmatig te horen zijn.

Inge Maria v.d. Schelde
Kees van Vredegem
Maarten Termont

 

 

 

 

Naast bovengenoemd concert zal  ‘The Evergreens’ vóór de zomervakantie nog te zien en te horen zijn op vrijdagavond 27 mei in het Arsenaaltheater in Vlissingen (ook om 20.00 uur) en op zondagmiddag 5 juni in het FIZI-theater in Zierikzee (om 14.00 uur) . Na de zomervakantie komen mogelijk nog meer concerten op de agenda, maar daarover volgt later meer informatie.

Start SISO-concerttour
Om te beginnen start de SISO-concerttour in Dorpshuis De Vroone in Kapelle op vrijdag 15 april, aanvang 20.00 uur.

> > > Reserveren hoeft niet, maar wees wèl op tijd, want aantal plaatsen en kaarten is beperkt, dus OP = OP.  < < <

SISO-concerttour door bigband ‘The Evergreens’,
op vrijdag 15 april om 20.00 uur:

Locatie: Dorpshuis ‘De Vroone’, Kapelle,
Entreeprijs is 10 Euro.

Video-impressie van een concertavond enkele jaren geleden in Dordrecht:

Reacties