Elk liedje telt

Foto: Kees Verhey (c)

Motto van deze woensdagavond is: Elk liedje telt

Daarmee is de toon gezet. Want Ruud Hermans en Joost van Es komen naar Kapelle. Culturele Raad van Kapelle heeft genoemde liedjestroubadours naar ons eigen dorp weten over te halen. Deze muzikale gasten weten woensdagavond 20 april vast wel de sterren van het plafond te zingen in de hal van het gemeentehuis.

Eerste de beste
Ruud Hermans,(uit Tilburg) deze zanger/gitarist speelt zowel in theater, als in zijn huiskamerconcerten aangename en boeiende muziek. Als 17-jarige speelde deze country-pioneer al met folkgroup Heating in De Schuur in Westkapelle en de Korenbeurs in Kortgene. Met de Tumbleweeds (wie kent nog de hit Somewhere between?), de Ruud Hermans Band, Tulsa, Lonely 2, en Ruud en de MPV’s is hij (al bijna 50 jaar) nog steeds een welkome gast op de Zeeuwse podia.

Last, but not least
Joost van Es,(Utrecht) begeleidt Ruud met zang, viool en mandoline. Joost is de frontman van de internationale bluegrass-groep Four Wheel Drive en inmiddels uitgegroeid tot een veelgevraagd sessie- en studiomuzikant, o.a. voor Douwe Bob, Ilse DeLange en Gerard van Maasakkers.

Avond
Deze avond klinken vooral liedjes van eigen hand en covers onder het motto: Elk liedje telt. Twee muzikale vrienden spelen en zingen goed in het gehoor liggende muziek voor een knusse en gezellige avond. Misschien wordt het als gemis gevoeld, dat de hal in het gemeentehuis geen echt open haardvuur bezit. Aan de muziek, die bovengenoemde heren spelen en zingen zal het niet liggen.

Kaarten
Kaarten of tickets à € 10,- per persoon zijn online te bestellen via www.kapellecultureel.nl. E-tickets zijn na afronding van de bestelling + betaling digitaal te downloaden en uit te printen. Eventuele toezending per post is mogelijk, maar dan komen € 1,- kosten bij.

Concert Ruud Hermans en Joost van Es
Woensdagavond 20.00 uur

Hal van gemeentehuis Kapelle, Kerkplein 1
Entree € 10,- (inclusief pauzedrankje)

Onderstaande video’s:  ‘Tumbleweeds’, muzikale impressie van pakweg 40 jaar geleden

 

Reacties