Ongeluk met twee personenauto’s in Kapelle

Twee personenauto’s betrokken bij ongeval in KapelleVrijdagmiddag 25 juli ongeveer rond 15.55 uur kwam de melding binnen: Ongeval bij de splitsing Hillewerfweg –  Wemeldingse Zandweg in Kapelle. Een grijskleurige Dacia Duster reed vanaf de rotonde richting centrum Kapelle. Op dat zelfde moment kwam uit de Hillewerfweg een zwarte Audi. 

Een viertal ambulances werden opgeroepen. De ravage is op de foto’s duidelijk zichtbaar.
De voorzijdes van beide auto’s zijn flink beschadigd en ook de voorruit van de zwarte Audi heeft een flinke deuk opgelopen.
Woordvoerder van de politie A.Don verklaarde, dat vier personen , onder wie twee kinderen naar het ziekenhuis zijn vervoerd: bestuurder van de Dacia, een passagier en twee kinderen vanuit de Audi. Kinderen hebben geen letsel en de volwassenen hebben slechts lichte verwondingen. Ze mochten om 21.00 uur het ziekenhuis weer verlaten.
Een takelwagen heeft beide auto’s weggesleept en de afgesloten wegen zijn weer voor het verkeer vrijgegeven. 
Een voorzichtige conclusie zou kunnen zijn, dat in het begin van dertig-kilometer-zones zowel de te hoge snelheid als onduidelijkheid over de voorrangsregel tot misverstanden kan leiden. Meer met aangepaste snelheid zo’n kruispunt naderen is dan zeker aan te raden.
Cookieinstellingen