Auto uit de bocht bij Wemeldinge

Nachtelijk rijavontuur eindigt in Ziekenhuis GoesEen 20-jarige man uit Rotterdam is blijkbaar met de schrik vrijgekomen. Even na middernacht donderdagmorgen 7 augustus kwam de melding binnen “Persoon te water”. Daarop rukte de Brandweer uit met een tankspuitwagen. Ook een ambulance en zelfs de traumahelicopter, die uit Rotterdam zou komen werden gealarmeerd.

Het gebeurde vannacht op de Binnendijk in Wemeldinge. De automobilist had zich vermoedelijk verkeken in een bocht in de weg en belandde in de sloot. 
Bij aankomst van de hulpdiensten werd duidelijk dat de bestuurder van de auto al uit zijn voertuig was. Hij is met lichte verwondingen in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn wonden zijn daar ook gehecht. Een gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.
Over de toedracht van het ongeluk is nog niet alles bekend, al vermoedde de politie wel, dat er drank in het spel kon zijn. De man uit Rotterdam mocht daarom in het ziekenhuis nog een bloedproef ondergaan, het resultaat wordt later bekendgemaakt. Zijn rijbewijs is ingenomen. De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot getakeld.
Bronnen: Kees Wesdorp en  de Politiewoordvoerder van Zeeland-West-Brabant
Cookieinstellingen