Politie maakt jacht op handel in drugs

Foto: politie.nl

In totaal hield de politie zes mensen aan.

NoDrugs

Tijdens een onderzoek kwam de politie de mannen op het spoor. Vrijdagavond 5 juni rond 20.30 uur hield de politie in Yerseke een 28-jarige man uit Kapelle en een 30-jarige man uit Yerseke uit. Ze worden verdacht van het kopen van cocaïne. De drugs, die ze bij zich droegen zijn in beslag genomen.

Genoemde personen zijn voor verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Ook in Vlissingen, op de Nieuwendijk is een 23-jarige man uit Wolphaartsdijk gearresteerd. Hij had ook harddrugs bij zich en is ook naar Torentijd overgebracht.

Naar aanleiding van deze aanhoudingen kon de politie zaterdagmorgen rond 02.15 uur op de Grote Markt in Goes nog drie mannen in de kraag grijpen, toen deze een horecapand verlieten.

Een 29-jarige man uit Rotterdam, een 28-jarige man uit Roosendaal en een 33-jarige Vlissingen, vervoerde de politie ook naar het cellencomplex. De man uit Rotterdam wordt gezien als hoofdverdachte, omdat hij op grotere schaal zou dealen in cocaïne.

Na de aanhoudingen werden huiszoekingen gedaan in twee woningen van de Rotterdammer. De politie vond een flink geldbedrag, harddrugs en nam een klein vuurwapen en in beslag.

De aangehouden verdachten worden dit weekend over hun aandeel verhoord en de komende week voorgeleid aan de rechter commissaris. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

(Bron: Politie.nl)

Reacties