Wielertweedaagse komt voorbij

Foto:

World Ports Classic raast zaterdag 31 augustus nog even langs BiezelingeZaterdag 31 augustus komt nog een wielerfestijn langs. Wielrenners van formaat(o.a. Greipel, Kittel, Petacchi, Renshaw, Tankink) starten zaterdagmorgen op hun tweedag fietsdag in Rotterdam. Via Schouwen-Duiveland komen ze Zeeland binnen, om via de stormvloedkering, Middelburg, Goes over de oude Rijksweg richting Rilland Zeeland weer te verlaten. Deze rit peddelen de renner 191 kilometer met matige zij en achterwind en mogelijk druppie regen.

Vrijdag 30 augustus wordt om 11.15 uur bij Museum aan de Stroom in Antwerpen het startschot gegeven om rond 15.30 uur aan te komen bij de Boompjes in Rotterdam. Deze rit is 165 kilometer lang en voert langs Rijsbergen, Etten-Leur, Klundert, Willemstad, Klaaswaal en Barendracht. Helaas in Johnny Hoogerland niet van de partij, wegens verplichtingen en rondjes rijden in Spanje. 
Weggebruikers vanuit de richting ‘s-Gravenpolder zullen dus na 14.00 uur rekening moeten houden met verkeershinder, als ze de Kapelse Dag willen bezoeken.
Meer informatie over de World Ports Classic 2013 zie:
Cookieinstellingen