Geef de motorcross de ruimte!

Foto:

Clubkampioenschappen zaterdag 9 november bij MC de Sproeier in Wemeldinge zijn helaas afgelast !Slik op het voorhoofd hebben ze en weken lang voor getraind. En dan zaterdag 9 november gaat het van start vanaf 10.00 uur even een kwartier uitproberen en vanaf 10.15 uur voor het echie: de 2-uurs-cross van MC de Sproeier. ‘sMorgens strijden motorcrossers in de 50, 65 en 85-cc-klasse om de bekers, want voor de eerste 3 teams uit elke wedstrijd staat er een beker beschikbaar.  Per team mogen er 2 of 3 rijders zich aanmelden en het inschrijfgeld per team is 15 euro. Vandaag helaas afgelast.

Na de ochtendraces is er dus na 12.15 eerst Pauze en baanonderhoud en uitreiking bekers en ovaties horende bij de clubkampioenschappen bij de betreffende cc-klasses.

‘sMiddags komen de grotere knapen aan de start, voor de 3-uurs races: motoren met cilinderinhoud van 125cc (2takt) en hoger. Inschrijving is tot 12.00 uur.
Zij mogen vanaf 13.00 uur maximaal drie rondjes inrijden en dan vanaf 13.15 uur valt het startschot. De planning is, dat de prijsuitreiking rond 16.30 uur plaats zal vinden.
Genoemde tijden zijn wel onder gewoon voorbehoud.
Voor elke motorcrosser die geen maatje heeft kunnen vinden: S.v.p. tòch aanmelden! Wellicht dat er toch door onderling te schuiven een team kan worden samengesteld.
Vantevoren aanmelden via email kan ook: Graag vermelden:
Namen van de rijders, transpondernummer, naam van de teamcaptain, naam van de vlagger.
Deze gegevens emailen naar:  frankrottier@hotmail.com.
Voor meer en specifieke informatie: www.mcdesproeier.nl
Voor belangstellenden: Zaterdag 9 november, is helaas afgelast

Cookieinstellingen