Heropening Peter’s Dierenspeciaalzaak

Peter’s Dierenspeciaalzaak Kapelle is weer open

Vanaf zaterdag 29 maart vanaf 13.00 uur is de Dierenspeciaalzaak weer open:

Officiële Heropening van Peter’s Dierenspeciaalzaak. Burgemeester Stapelkamp heeft deze locatie  feestelijk heropend. Na enkele herinneringen gememoreerd te hebben en een positieve toespraak te houden, knipte de eerste burger het openingslint door. De heropening is daarmee een feit en de belangstellenden konden en kunnen de hernieuwde winkel in alle glorie bekijken.

Tijdens deze middag  kon er naast de heropeningsaanbiedingen, (waaronder ook prijsvoordeel uit brandschadeartikelen) en leuke verrassingen ook een speciaal moment ingeruimd worden voor ieder om zich als dierenvriend  (via ingeleverde foto) wil laten vereeuwigen. Anneke Henskes kon ook een passende sneltekening maken van een foto van het lievelingsdier. 

Peter’s Dierenspeciaalzaak was en is er weer, op de vertrouwende stek aan de Ooststraat (Kapelle)

Na ruim vier maanden na een brandcalamiteit is deze speciale winkel weer tiptop in orde. Echtpaar Kersbergen, die zich van begin af aan met hart en ziel inzet voor mens en dier kan opgelucht ademhalen en hun enerverende passie voortzetten.

Oorspronkelijk als aquariumbouwer in 1972 gestart, heeft Peter Kersbergen terecht een naam verworven in Zeeland en daarbuiten. Zijn specialiteit ligt vooral op het gebied van vissen, aquaria, vijvers, accessoires voor diverse huisdieren en bijbehorende benodigdheden.

Iedere huisdierenliefhebber vindt hier in deze winkel het nodige van zijn of haar gading en uiteraard is iedereen vanaf zaterdagmiddag 29 maart van harte welkom.

Heropening Peter’s Dierenspeciaalzaak, Kapelle            

Zaterdag 29 maart 2013 

is door Burgemeester Stapelkamp officieel heropend;

Sneltekenares Anneke Henskes tekende deze middag 

voor de mens of dier-portretten

Locatie: Peters Dierenspeciaalzaak, Ooststraat 58, Kapelle