Nieuwe winkel in Kapelle: Od & Do

Foto:

Uitbreiding van het veelzijdige winkelassortiment van KapelleOp een cruciaal punt in Kapelle staat een nieuwe winkel te pronken: de Poolse specialiteitenzaak ‘Od & Do’. Wie vanaf de snelweg bij de Vierwegen het winkelcentrum van Kapelle binnenrijdt, kan deze winkel niet missen. De kleuren rood en wit glimmen in de zon.

‘Zapraszamy’ zie je vaak bij Poolse winkels staan en dat betekent, dat iedereen welkom is. Wie de winkel ‘Od & Do’ (wat van en naar betekent) binnenkomt ziet al een keur van Poolse specialiteiten, kruiden, vleeswaren, pasteitjes, broden, dranken en nog veel meer.
De winkelmedewerkster en beheerdster Iwona geeft graag uitleg over de producten en gebruiksmogelijkheden. Voor creatieve, culinaire koks en koksmaatjes gaat hier een lekkere nieuwe wereld open. Want wie heeft er nou regelmatig Poolse barszcz op het menu staan?
Voor Poolse werknemers is deze winkel een welkome verademing: bekende producten hebben toch hun eigen aantrekkingskracht, alles heeft een bekende smaak. Broden en worsten zijn steviger en soms ook best pittig, heel anders dan Nederlandse versproducten.
De openingstijden zijn iets anders, dan de overige Kapelse winkels, omdat Od & Do van maandag tot en met vrijdag pas opengaat vanaf 15.00 uur(drie uur ’s middags dus), zaterdags wel vanaf 09.00 uur, alleen de sluitingstijden zijn steeds pas om 21.00 uur.
Wie weet is het de komende dagen een mooie gelegenheid om de winkel eens van binnen te bekijken en (het dagelijkse) verse brood of het speciale Poolse gebak eens te proeven.
                                  Od & Do, Poolse Delikatessenzaak,
                                            Weststraat 22, Kapelle
Cookieinstellingen